Smažené kapání do polévek

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Smažené kapání do polévek

1/2 šálku mléka
4-5 lžic hrubé mouky
1 vejce
sůl
olej na smažení



Smažené kapání do polévek - recept

Vejce rozšleháme s mlékem a špetkou solí a za stálého míchání postupně přidáváme mouku, až získáme polořídké těstíčko.
Lijeme je cedníkem s většími otvory na pánev s rozehřátým olejem. Za občasného promíchání osmažíme kapání na mírném ohni dozlatova.
Když je smažené kapání do polévek hotové, olej z pánve slijeme a kuličky kapání (velikosti hrášku) rozložíme na papírový ubrousek, který naseje přebytečný olej. Smažené kapání rozdělíme na talíře a zalijeme polévkou.

TIP

Smažené kapání do polévek je vhodné zejména do všech masových vývarů (hovězí, drůbeží aj.), ale též do některých polévek (hrachová, letní zeleninová ap.).



[Akt. známka: 1,50 / Počet hlasů: 2]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 14. 02. 2008 | 4560 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Smažené kapání do polévek
Smažené kapání do polévek, mléko, vejce, mouka

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |