Šašlík z daňka

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Šašlík z daňka

500 g dančího stehna
200 g uzené slaniny
sůl, pepř
1 lžička citrónové šťávy
3 stroužky česneku
1 lžíce oleje
1 lžíce posekané zelené petrželky
1 lžíce másla
cibule



Šašlík z daňka - recept

Maso nakrájíme na malé kostky. Olej vymícháme s citrónovou šťávou, prolisovaným česnekem, se solí a pepřem. Touto směsí zalijeme maso a odložíme na 3 hodiny na chladné místo. Potom střídavě napichujeme na jehlu maso, plátek cibule a plátek slaniny. Prudce osmahneme na másle ze všech stran, pak teplotu snížíme a pomalu pražíme doměkka, podléváme marinádou a poléváme šťávou.

Hotový šašlík z daňka posypeme petrželkou.



[Akt. známka: 1,00 / Počet hlasů: 2]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 28. 05. 2010 | 2778 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Šašlík z daňka
Šašlík z daňka, dančí maso, máslo, zelená petrželka, slanina, cibule, česnek

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |