Rychlý krupicový nákyp s jablky

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Rychlý krupicový nákyp s jablky

1 l mléka
1 hrnek hrubé krupice
špetku soli
cukr podle chuti
60 g másla
1 vanilkový cukr
mletá skořice
jablka



Rychlý krupicový nákyp s jablky - recept

Z mléka, hrubé krupice, špetky soli a cukru uvaříme hustou kaši.
Zapékací mísu si vymažeme máslem, rozprostřeme do ní polovinu kaše, tu pak poklademe vrstvou strouhaných jablek, která posypeme vanilkovým cukrem a skořicí. Jablka pak zakryjeme druhou polovinou kaše a na ni znovu navrstvíme strouhaná jablka, posypaná vanilkovým cukrem a skořicí.
Navrch poklademe plátky másla a dáme péct do vyhřáté trouby asi na 35 - 45 minut.

Rychlý krupicový nákyp s jablky můžeme podávat jak teplý, tak studený, obojí je velmi chutný.

TIP

Namísto jablíček můžete vyzkoušet i švestky, meruňky aj. - podle chuti a sezóny.



[Akt. známka: 1,00 / Počet hlasů: 2]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 23. 09. 2009 | 3126 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Rychlý krupicový nákyp s jablky
Rychlý krupicový nákyp s jablky, hrubá krupice, mléko, jablka, mletá skořice, vanilkový cukr

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |