Rychlokvašené zelí

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Rychlokvašené zelí

Kvašené zelí už za 3 dny!

2 kg bílého zelí
1 brambor
1/4 chleba
kmín, sůl, pepř
bobkový list



Rychlokvašené zelí - recept

Omyté zelí nakrouháme, na dno většího hrnce dáme chlebovou kůrku, syrový brambor vcelku a nahoru pěchujeme zelí. Jednotlivé vrstvy zelí vždy prosypeme solí, pepřem, kmínem a nakonec přidáme bobkový list.
Přelijeme převařenou vlažnou vodou, zakryjeme a necháme kvasit 2 až 3 dny.

Rychlokvašené zelí je určeno k rychlé konzumaci.



[Akt. známka: 1,00 / Počet hlasů: 3]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 13. 07. 2010 | 2889 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Rychlokvašené zelí
Rychlokvašené zelí, bílé hlávkové zelí, kmín, chleba, brambor, bobkový list

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |