Rybí kroketky

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Rybí kroketky

ryba (kapr, cejn, candát nebo i filé)
sůl
kousek másla
trochu bramborové kaše
olej na usmažení kroketek



Rybí kroketky - recept

Vykostěnou rybu nakrájíme na malé kousíčky, mírně osolíme a doměkka udusíme na másle. Po udušení ji ještě najemno rozsekáme.
Uvaříme obyčejnou, nepříliš řídkou bramborovou kaši, do které vmícháme kousíčky udušené ryby.
Na pánev do rozpáleného oleje pak lžící nabíráme kousky, které rozplácneme na malou placičku. Rybí kroketky osmažíme rychle po obou stranách a ihned podáváme.

Jako příloha jsou vhodné zeleninové saláty nebo nakládaná zelenina, ale rybí kroketky můžeme nabídnout i jako lehké pohoštění k vínu.



[Akt. známka: 1,00 / Počet hlasů: 2]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 14. 11. 2009 | 1931 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Rybí kroketky
Rybí kroketky, ryba, bramborová kaše, máslo

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |