Rybí filé v rajském kabátku

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Rybí filé v rajském kabátku

4 ks rybí filé
4 čerstvá, zralá rajčata
1 lžíce másla
1 lžíce olivového oleje
2 stroužky česneku
sůl, pepř, oregano
snítka čerstvé bazalky



Rybí filé v rajském kabátku - recept

Filé mírně osolíme a opepříme a na rozehřátém másle spolu s olejem filé z obou stran opečeme. Opečené filé vyjmeme a dáme stranou.
Čerstvá rajčata spaříme vařící vodou, zbavíme slupek, nasekáme je nadrobno a dáme do výpeku. Přidáme oregano, rozdrcený česnek a nadrobno nakrájenou bazalku. Na mírném ohni pak podusíme asi 10 minut a podle potřeby podléváme trochou vody. Až se nám rajčata rozvaří, přidáme filé a ještě chvíli necháme všechno dohromady provařit.

Rybí filé v rajském kabátku podáváme s vařenými brambory nebo bramborovou kaší.



[Akt. známka: 1,00 / Počet hlasů: 1]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 12. 05. 2009 | 2349 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Rybí filé v rajském kabátku
Rybí filé v rajském kabátku, rybí filé, rajčata, máslo, česnek, oregano

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |