Rybářova sekaná

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Rybářova sekaná

Uvedené množství surovin stačí na 2 šišky sekané!

Ryba (amur, kapr, tolstolobik) cca 4 kg
koření ponravka
1 velká cibule
1 velká palička česneku
2 - 3 rohlíky namočené v mléce
2 - 3 rohlíky suché
3 vejce
koření na mleté maso
sůl
strouhanka na obalení



Rybářova sekaná - recept

Vykuchanou rybu zbavíme kůže, rozporcujeme a dáme vařit do osolené vody, přidáme trochu koření ponravka a vaříme cca půl hodiny.
Vychladlé porce ryby vykostíme.
Oloupeme paličku česneku, cibuli a spolu s rohlíky namáčenými v mléce a suchými rohlíky spolu s vykostěnou rybou umeleme na masovém mlýnku. Umletou směs ochutíme kořením na mleté maso, přisolíme a přidáme 3 celá vejce. Vše dobře propracujeme a vytvoříme 2 šišky sekané, které obalíme strouhankou a dáme na vymaštěném pekáči péct do trouby.

Rybářova sekaná chutná jak teplá tak za studena. Podáváme ji s bramborovou kaší nebo s bramborem.



[Akt. známka: 1,00 / Počet hlasů: 1]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 17. 10. 2010 | 2623 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Rybářova sekaná
Rybářova sekaná, ryba, česnek, cibule, koření na mleté maso

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |