Ryba na dijonské hořčici

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Ryba na dijonské hořčici

800 g ryby
sůl, mletý pepř
šťáva z 1 citrónu
100 g másla
4 stroužky česneku
100 g cherry rajčátek
1 lžíce dijonské hořčice
200 ml rybího nebo zeleninového vývaru
200 ml bílého vína



Ryba na dijonské hořčici - recept

Rybu omyjeme a osušíme. Jednotlivé porce osolíme, opepříme a pokapeme citrónovou šťávou a necháme asi hodinu odpočinout na chladném místě.
Na rozpuštěném másle odleželou rybu ze všech stran opečeme, pak ji i s výpekem přendáme do pekáčku a při 180° C asi 10 minut dopékáme.
Oloupaný česnek nasekáme na tenké plátky, rajčátka rozkrojíme na čtvrtky.
Pekáček vyjmeme z trouby a porce ryby přendáme na chvíli na talíř. Do výpeku vložíme česnek, rajčátka a lžíci dijonské hořčice, podlijeme vývarem a vínem a zpět vložíme i rybu a krátce vše povaříme.

Ryba na dijonské hořčici je tedy hotová a můžeme ji podávat buď s vařeným bramborem nebo s pečivem.



[Akt. známka: 3,00 / Počet hlasů: 2]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 31. 08. 2009 | 2831 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Ryba na dijonské hořčici
Ryba na dijonské hořčici, ryba, dijonská hořčice, česnek, cherry rajčátka, máslo, bílé víno

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |