Roštěnky na tatarské omáčce

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Roštěnky na tatarské omáčce

1 kg zadního hovězího masa
3 - 4 lžíce tatarské omáčky Hellmanns
sůl, pepř
mletá paprika
hladká mouka
olej
cibule



Roštěnky na tatarské omáčce - recept

Maso nakrájíme na plátky, posolíme, popepříme, posypeme mletou paprikou a obalíme v hladké mouce.
V kastrolu rozehřejeme olej a na něm plátky masa z obou stran zprudka opečeme. Poté je vyndáme do mísy a na oleji orestujeme cibuli, vložíme zpět maso, podlijeme troškou vody a přidáme 3 - 4 polévkové lžíce tatarské omáčky.
Maso dáme dusit zakryté pokličkou (tu sundáme asi 10 min. před koncem dušení) do trouby, dokud není maso zcela měkké a omáčka nezhoustne.

Roštěnky na tatarské omáčce podáváme s hranolky nebo rýží.



[Akt. známka: 1,00 / Počet hlasů: 1]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 09. 01. 2010 | 3098 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Roštěnky na tatarské omáčce
Roštěnky na tatarské omáčce, hovězí maso zadní, tatarská omáčka Hellmanns, cibule

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |