Rizoto s vepřovým masem a hráškem

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Rizoto s vepřovým masem a hráškem

600 g vepřového masa (plecko)
350 g rýže
1 velká cibule
olej
2 lžičky sladké mleté papriky
sůl, špetka pepře
1 plechovka steril. hrášku



Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme na kostky nakrájené maso, zasypeme paprikou a orestujeme. Potom zalijeme horkou vodou, osolíme, dáme špetku pepře a pod pokličkou dusíme doměkka.
Rýži propláchneme a dáme vařit do osolené vody.
Když je maso měkké a voda vydušená, přidáme k němu uvařenou rýži a steril. hrášek. Vše důkladně promícháme.

Podáváme s hlávkovým či jiným salátem, chutná i se steril. okurkou.



[Akt. známka: 1,93 / Počet hlasů: 54]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 18. 11. 2007 | 28441 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Rizoto s vepřovým masem a hráškem
Rizoto, vepřové maso, rýže, hrášek

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |