Rajčatové zelí

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Rajčatové zelí

Vhodné za tepla jako příloha, za studena ke grilovanému masu ap.

1 hlávka zelí (středně velká)
1 cibule
olej (sádlo)
8 - 10 rajčat
sůl, kmín
3 lžíce cukru
2 lžíce citrónové šťávy



Rajčatové zelí - recept

Cibuli nakrájíme a osmažíme na oleji, přidáme najemno nakrouhané zelí, posolíme, pokmínujeme a dusíme do poloměkka.
Potom přidáme rajčata nakrájená na čtvrtky a dusíme dalších 10 minut.
Na závěr ochutíme rajčatové zelí cukrem a citrónovou šťávou.

TIP

Rajčatové zelí za tepla podáváme např. s uzeným masem a bramborem, za studena pak použijeme jako doplněk studených obložených mís nebo jako salát ke grilovanému masu.



[Akt. známka: 1,50 / Počet hlasů: 4]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 04. 05. 2010 | 2395 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Rajčatové zelí
Rajčatové zelí, bílé hlávkové zelí, rajčata, cibule, kmín, citrónová šťáva

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |