Povidlová omáčka

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Povidlová omáčka

80 g švestkových povidel
50 g másla
60 g hladké mouky
kousek mrkve, celeru, petržele a cibule
citrón
1 lžíce kečupu
pepř, sůl
nové koření, bobkový list
cukr



Povidlová omáčka - recept
Na plátky pokrájenou zeleninu a cibuli osmažíme dozlatova na másle, zasypeme moukou, osmažíme, přidáme švestková povidla, cukr a opět osmažíme. Pak zalijeme vodou, rozmícháme, přidáme oloupané kolečko citrónu, koření, sůl, kečup a za častého míchání dobře provaříme.
Když je povidlová omáčka uvařená, přecedíme ji, okyselíme citrónovou šťávou, podle chuti přisladíme.

Povidlová omáčka se hodí k uzenému masu s houskovým knedlíkem.
Dobrou chuť!



[Akt. známka: 1,00 / Počet hlasů: 2]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 13. 03. 2009 | 4605 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Povidlová omáčka
Povidlová omáčka, švestková povidla, kořenová zelenina, citrón, kečup

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |