Pórek obalený ve slanině

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Pórek obalený ve slanině

4 menší pórky
8 plátků anglické slaniny (nebo pršutu)
20 g másla
10 kuliček černého pepře
2 lžíce dezertního vína
125 ml kuřecího vývaru



Pórek obalený ve slanině - recept

Do pekáčku nalijeme vývar a víno a přidáme pepř.
Mezitím si troubu rozehřejeme na 180 ° C.
Z očištěných pórků odkrojíme zelené listy a bílou část rozkrojíme na polovinu. Každý kousek obalíme plátkem anglické slaniny a vložíme do pekáčku. Na jednotlivé kousky položíme trošku másla a pekáč překryjeme alobalem. Pečeme v rozehřáté troubě asi 40 minut, poté alobal sundáme a odkryté pečeme ještě 5 minut, dokud slanina nebude křupavá.

Pórek obalený ve slanině podáváme s bagetkou nebo vařeným bramborem či bramborovou kaší.



[Akt. známka: 1,00 / Počet hlasů: 1]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 09. 02. 2011 | 1976 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Pórek obalený ve slanině
Pórek obalený ve slanině, pórek, slanina, kuřecí vývar, máslo

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |