Polévka z růžičkové kapusty

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Polévka z růžičkové kapusty

300 g růžičkové kapusty
2 stroužky česneku
1 cibule
80 g uzené slaniny
asi 1 litr masového vývaru
40 g másla
1 lžíce mouky
150 ml smetany
sůl, pepř, mletý kmín



Polévka z růžičkové kapusty - recept

Slaninu nakrájejte na drobné kostičky a začněte ji smažit. Přisypte k ní najemno nakrájenou cibuli a nadrobno nakrájený česnek. Vše dohromady osmahněte, osolte a okmínujte. Přidejte kapustu, trochu ji poduste s osmahnutými ingrediencemi a zalijte masovým vývarem (může být i vývar z kostky masoxu).
Z másla a mouky udělejte světlou jíšku, rozřeďte ji malým množstvím studené vody, dobře rozmíchejte a vlijte do polévky. Poté do smetany přilijte naběračku horké polévky, promíchejte a pak vše vlijte do hrnce a důkladně povařte.

Polévka z růžičkové kapusty vystačí pro 4 - 6 osob.



[Akt. známka: 2,00 / Počet hlasů: 4]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 20. 01. 2010 | 5255 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Polévka z růžičkové kapusty
Polévka z růžičkové kapusty, růžičková kapusta, česnek, cibule, smetana, uzená slanina

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |