Pilaf

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Pilaf

500 g hovězího masa (zadní)
sůl, pepř
2 cibule
rajčatový protlak
mletá paprika
400 g rýže
trochu hovězího vývaru
olej



Pilaf - recept

Hovězí maso nakrájíme na menší tlustší plátky, osolíme, opepříme a opečeme na oleji. Potom je vyjmeme a na zbylém oleji necháme osmahnout nakrájenou cibuli. Přidáme rajčatový protlak, zaprášíme mletou paprikou, zalijeme vývarem, přidáme spařenou rýži a osolíme.
Nakonec vložíme opečené hovězí plátky (ty můžeme pokrájet příp. ještě na menší kousky) a vše udusíme doměkka.

Vhodnou přílohou je např. hlávkový salát, ev. jiné zeleninové saláty podle vlastního výběru, nebo jen kyselá okurka.



[Akt. známka: 1,00 / Počet hlasů: 2]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 24. 04. 2009 | 3229 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Pilaf
Pilaf, hovězí maso zadní, rýže, rajčatový protlak, cibule

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |