Pikantní kapří steak

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Pikantní kapří steak

Kapří filet (asi 1 kg)
1 cibule
150 g slaniny
1 lžíce worcesteru
1 lžíce hořčice
máslo na opečení
citrónová šťáva
pažitka, libeček,bazalka,rozmarýn
sůl



Pikantní kapří steak - recept

Kapří filet nakrájíme na plátky, osolíme, potřeme hořčicí, pokapeme worcesterem a citrónovou šťávou. Takto připravené filety vložíme na pánev do rozehřátého másla kůží dolů a po obou stranách krátce opečeme.
Pak k filetům přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a na nudličky pokrájenou slaninu. Všechno dozlatova orestujeme.
Nakonec přidáme nasekanou pažitku a ostatní bylinky a pikantní kapří steak můžeme podávat.

Vhodnou přílohou budou osmažené brambory.

Dobrou chuť!



[Akt. známka: 3,67 / Počet hlasů: 3]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 02. 10. 2009 | 3370 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Pikantní kapří steak
Pikantní kapří steak, kapr, worcester, hořčice, bylinky, máslo

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |