Pikantní drůbeží játra

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Pikantní drůbeží játra

Kdo má rád pikantnější jídlo, určitě si pochutná!

300 g drůbežích jater
100 g uzeného špeku
3 lžíce oleje
česnek, čím víc, tím líp (co kdo snese)
sójová omáčka
1 malý kečup
1 lžička koření Zlaté kuře s rozmarýnem
sůl, pepř
hladká mouka na obalení jater



Pikantní drůbeží játra - recept

Omytá játra obalíme v mouce. Uzený špek nakrájený na tenké plátky vložíme do kastrolu a vyškvaříme, poté jej vyjmeme a přidáme olej (tuk se nepřepaluje). Vložíme obalená játra, která po obou sranách opečeme, zastříkáme sójovou omáčkou, posypeme kořením, přidáme prolisovaný česnek a podlijeme horkou vodou. Přidáme kečup, podle chuti event. osolíme a opepříme a dusíme doměkka.

Pikantní drůbeží játra podáváme s rýží nebo kynutým knedlíkem a přizdobíme vyškvařeným špekem.
Dobrou chuť!



[Akt. známka: 2,50 / Počet hlasů: 2]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 23. 03. 2010 | 3481 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Pikantní drůbeží játra
Pikantní drůbeží játra, drůbeží játra, uzený špek, česnek, kečup, koření Zlaté kuře s rozmarýnem

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |