Petrželová omáčka

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Petrželová omáčka

K masu, na ryby, vejce i zeleninu!

4 lžíce másla
4 lžíce pokrájené cibule
1 stroužek česneku
250 ml smetany
1 lžíce hladké mouky
2 žloutky
1 lžička octa
3 lžíce jemně pokrájené petrželky
sůl, mletý pepř



Petrželová omáčka - recept

Na másle osmahneme pokrájenou cibuli, přidáme rozetřený česnek, petrželku, krátce podusíme a odstavíme.
V jiné nádobě za stálého míchání krátce povaříme smetanu rozmíchanou se lžící mouky, přidáme k ní petrželovou směs, rozkvedlané žloutky, dochutíme, ale už nevaříme.
Petrželová omáčka má všestranné použití na vařené maso či pokrmy z ryb, vařená vejce nebo zeleninu.



[Akt. známka: 1,00 / Počet hlasů: 1]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 04. 05. 2010 | 2845 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Petrželová omáčka
Petrželová omáčka, zelená petrželka, máslo, cibule, česnek, smetana, žloutky

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |