Pečený pangasius s mrkví

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Pečený pangasius s mrkví

600 g pangasia
koření na ryby
sůl, pepř
1 cibule
3 střední mrkve
olej
1 lžíce másla



Pečený pangasius s mrkví - recept

Rybu částečně rozmrazíme, omyjeme pod studenou tekoucí vodou, osušíme papírovou kuchyňskou utěrkou, okořeníme, osolíme a necháme odležet asi 15 minut.
Troubu si předehřejeme asi na 150° C.
V pekáči rozehřejeme olej, vložíme do něj rybu a přidáme očištěnou a nahrubo nakrájenou mrkev a cibuli. Vše podlijeme trochou vody a pečeme v troubě asi 45 minut doměkka. Během pečení rybu několikrát obrátíme. Krátce před dopečením zjemníme šťávu přidáním 1 lžíce másla.

TIP

Pečený pangasius s mrkví chutná výborně, jako příloha k němu jsou vhodné brambory (uvařené ve slupce), přizdobené čerstvou zeleninou.



[Akt. známka: 1,00 / Počet hlasů: 2]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 28. 11. 2008 | 5538 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Pečený pangasius s mrkví
Pečený pangasius s mrkví, pangasius, mrkev, cibule, máslo

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |