Pařížská kropenatá vejce

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Pařížská kropenatá vejce

Chutnají výborně a vypadají zajímavě!

500 g mletého masa (hovězí+vepřové)
1 lžička směsi koření "Pařížský pepř"
1 lžička koření "Paprika červená granule"
1 lžička koření "Paprika zelená granule"
4 vařená vejce
sůl
100 g hladké mouky
100 g strouhanky
1 vejce na trojobal
50 ml mléka
olej na smažení



Pařížská kropenatá vejce - recept

Do mletého masa přidáme lžičku směsi koření "Pařížský pepř", jeden a půl lžičky soli, lžičku granulované červené a lžičku zelené papriky. Dobře všechno promícháme a hmotu si rozdělíme na 4 stejné díly.
Vajíčka (uvařená natvrdo a vychladlá) oloupeme a zabalíme do okořeněného mletého masa a vytvarujeme do tvaru vejce.
Poté pařížská kropenatá vejce obalíme v trojobalu ( v hladké mouce, vajíčku rozšlehaném s mlékem a ve strouhance).

Obalená vejce smažíme ve vyšší vrstvě oleje v kastrůlku cca 8 - 10 minut (maso se musí dobře propéct) anebo ve fritéze.

Hotová pařížská kropenatá vejce rozřízneme na poloviny a podáváme buď s bramborovým salátem nebo bramborovou kaší.



[Akt. známka: 1,00 / Počet hlasů: 1]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 06. 02. 2011 | 2370 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Pařížská kropenatá vejce
Pařížská kropenatá vejce, mleté maso mix, vejce, koření Paprika červené granule, Paprika zelené granule, koření Pařížský pepř

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |