Pangasius na kmínu a másle

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Pangasius na kmínu a másle

pangasius
sůl, kmín
citrónová šťáva
máslo



Pangasius na kmínu a másle - recept

Jednotlivé porce ryby osolíme, pokapeme citrónovou šťávou (tou nemusíme šetřit), kmínem a na rozpuštěném másle osmažíme po obou stranách dorůžova.
Pangasia podáváme s vařeným bramborem, posypaným pažitkou a omaštěným plátkem čerstvého másla.

TIP

Nemusí to být pokaždé pangasius na kmíně a másle, rybu můžeme okořenit jindy kořením "Adamovo žebro", je trochu pikantnější, jindy římským kmínem apod., chutná skvěle!



[Akt. známka: 2,64 / Počet hlasů: 11]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 26. 07. 2009 | 11177 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Pangasius na kmínu a másle
Pangasius na kmíně a másle, pangasius, kmín, máslo, citrónová šťáva

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |