Pangasius na citrónech

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Pangasius na citrónech

Rychle a velmi dietní!

400 g filetů z pangasia
1 lžíce olivového oleje
2 citróny
sůl
petrželová nať na ozdobu



Pangasius na citrónech - recept

Dobře omyté citróny nakrájíme i s kůrou na kolečka a naskládáme je do zapékací mísy. Na ně položíme omyté a osušené filety z pangasia, osolíme je, zakápneme olivovým olejem a dáme asi na 10 - 15 minut péct do trouby rozpálené na 250° C.

Pangasius na citrónech je jídlem dietním, které podáváme s vařeným bramborem a přizdobíme je sekanou petrželovou natí.



[Akt. známka: 1,00 / Počet hlasů: 2]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 25. 02. 2010 | 2259 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Pangasius na citrónech
Pangasius na citronech, pangasius, citróny, olivový olej

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |