Panenka pečená v pepřové omáčce

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Panenka pečená v pepřové omáčce

400g panenky
200ml smetany ke šlehání
200ml vývaru (i z kostky)
100g tenkých plátků anglické slaniny
1 lžíce hrubě nadrceného pepře (černý, červený, zelený - potlučené v hmoždíři nebo paličkou)
2 lžíce másla
2-3 lžíce hladké mouky
sůl a olej



Maso nakrájíme na zhruba 1,5 cm plátky, maso zlehka naklepeme, osolíme a zprudka na rozpálené pánvi dohněda opečeme. Vyjmeme panenku a zabalíme do plátků anglické slaniny.
V kastrůlku rozehřejeme máslo, přidáme lžíci nadrceného pepře, zasypeme moukou, osmahneme, zalijeme studeným vývarem a posléze šlehačkou. Povaříme než nám směs zhoustne a poté přelijeme do zapékací misky. Do omáčky vložíme porce masa zabalené do slaniny a pečeme ve vyhřáté troubě na 210°C asi 30 minut.



[Akt. známka: 3,67 / Počet hlasů: 3]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 06. 05. 2011 | 5027 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Panenka pečená v pepřové omáčce
Vepřové, panenka, pepř

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |