Nakládaný hermelín jemně kořeněný |
|
OK RECEPTY - MENU | Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com |
REKLAMA NA WEBU...
LEVNÉ RECEPTY
OK menu
Facebook
MASO
Na ohni a na grilu...
Guláše
Vepřové maso
Hovězí maso
Drůbež
Ryby
Zvěřina
Dary moře
Ostatní maso
Sojové maso
OSTATNÍ JÍDLA
POLÉVKY
SLADKÁ JÍDLA
STUDENÁ KUCHYNĚ
Chlebíčky, jednohubky
Slané pečivo, tyčinky...
Saláty
Pomazánky
Paštiky, uzeniny
Zavařeniny, marmelády
NÁPOJE
|
Nakládaný hermelín jemně kořeněný
4 hermelíny
9 stroužků česneku 2 pálivé papričky sladká nebo pálivá paprika (na špičku nože) 15 kuliček jalovce 10 kuliček černého pepře 10 kuliček zeleného pepře 2 lžičky tymiánu 2 lžičky rozmarýnu 2 bobkové listy olej Nakládaný hermelín jemně kořeněný - recept Tymián, rozmarýn, jalovec, černý pepř a papričky rozdrťte a smíchejte s paprikou a rozdělte na 9 dílků. Hermelíny rozkrojte na polovinu. Na dno sklenice (ta by měla být tak široká, jako jsou kolečka hermelínu, jinak spotřebujete hodně oleje) dejte nakrájený stroužek česneku a 1 dílek koření, na to plátek hermelínu a pokračujte až do doplnění sklenice. Vrch posypte posledním dílkem koření, přidejte kuličky zeleného pepře, po stranách vložte bobkové listy a zalijte olejem. Špejlí zasunujte do sklenice tak, aby vyplavaly všechny vzduchové bubliny a olej pronikl všude. Zavíčkujte a nakládaný hermelín jemně kořeněný neotevírejte dříve než za 24 hodin. Vydáno dne 24. 01. 2010 | 3644 přečtení | ![]() ![]() Nakládaný hermelín jemně kořeněný
|
Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 |
WEBOVÉ STRÁNKY |
Elektronická cigareta |
CSDR.cz |
RSS kanál - k volnému použití na Váš web |
|