Mrzák

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Mrzák

Jídlo ze starých receptů.

300 g zbytků pečeného či vařeného vepřového masa, škvarků nebo uzeného bůčku
400 g hrubé krupice
masový vývar
sůl, pepř
majoránka, saturejka
4 stroužky česneku
tuk na vymazání plechu



Mrzák - recept

Zbytky masa, škvarků či uzeného bůčku umelte na masovém mlýnku, pak promíchejte s krupicí (můžete přidat i zbytky vařených brambor). Směs zalijte vývarem z masa, přidejte sůl, pepř, majoránku, saturejku a utřený česnek. Vznikne poměrně řídké těsto, které nechte asi 1/2 hodiny stát.
Potom těsto rozetřete na tukem (olej, sádlo) vymazaný plech a upečte v troubě.

Hotový mrzák se nakrájí na čtverce a podává buď s černou kávou nebo se přikusuje k bramborové polévce apod.



[Akt. známka: 1,00 / Počet hlasů: 1]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 17. 06. 2009 | 1583 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Mrzák
Mrzák, pečené či vařené vepřové maso, škvarky, uzený bůček, hrubá krupice, majoránka, česnek

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |