Maďarské klobásy

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Maďarské klobásy

6 kg vepřového plecka
3 kg bůčku b.k.
1 kg hovězího masa (pojiva)
70 g pepře
10 g drceného kmínu
100 g mleté papriky
20 g rychlosoli
190 g soli
150 g česneku
20 g pálivé papriky
střeva



Maďarské klobásy - recept

Vepřovou plec nakrájíme na menší kousky, bůček umeleme na mlýnku s hodně velkými otvory. Hovězí maso jako pojivo umeleme najemno a promícháme je s trochou vody asi 1/4 až 1/2 l na hustou, lepivou kaši.
Všechno dáme do velké nádoby, přidáme koření a důkladně prohněteme, až vznikne stejnoměrná, lepivá hmota.
Necháme ji 3 - 4 dny v chladu uležet, pak plníme do střev a vyrobené maďarské klobásy udíme.

Dobrou chuť!



[Akt. známka: 1,85 / Počet hlasů: 13]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 02. 01. 2010 | 10382 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Maďarské klobásy
Maďarské klobásy, vepřové plecko, vepřový bůček, hovězí maso, mletá paprika, česnek, sůl

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |