Maďarské kedlubny

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Maďarské kedlubny

Kedlubny
1 cibule
máslo
sůl
sladká mletá paprika
2 - 3 lžíce (podle chuti) rajčatový protlak
1 středně velký brambor
hovězí vývar (může být z kostky)



Maďarské kedlubny - recept

Oloupané a na plátky nakrájené kedlubny podusíme společně s nadrobno nakrájenou cibulkou a špetkou solí na rozpáleném másle.
Po chvilce přidáme sladkou papriku, rajčatový protlak a přistrouháme syrový brambor. Podlijeme hovězím vývarem, osolíme, dochutíme a dusíme doměkka.

Maďarské kedlubny podáváme s vařenými bramborami.



[Akt. známka: 0 / Počet hlasů: 0]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 31. 07. 2010 | 3053 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Maďarské kedlubny
Maďarské kedlubny, kedlubny, cibule, mletá paprika, hovězí vývar, rajčatový protlak

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |