Labužnické filé

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Labužnické filé

1/2 kg rybího filé
1/4 l sladké smetany
2 lžíce hořčice
sůl, mletý pepř
1 lžička citrónové šťávy
40 g másla
petrželková nať
tuk na vymazání



Labužnické filé - recept

Rybí filé nakrájíme na plátky, rozložíme do vymazané mísy tak, aby se nepřekrývaly. Posolíme je, popepříme a pokládeme plátky másla.
Do smetany rozšleháme hořčici, jemně usekanou petrželkovou nať (asi 1 lžíci) a citrónovou šťávu. Směs pak lžící naléváme na filé tak, aby bylo rovnoměrně pokropeno.

Labužnické filé pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut, poté podáváme s hranolkami nebo s restovanými bramborami.



[Akt. známka: 1,00 / Počet hlasů: 3]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 28. 11. 2009 | 2802 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Labužnické filé
Labužnické filé, rybí filé, smetana, hořčice, petrželková nať, máslo

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |