Křupavý bramborák

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Křupavý bramborák

750?g oškrábaných ?brambor
2 dl horkého mléka
100?g hladké mouky
1 vejce
4–5 stroužků rozetřeného česneku
1 vrchovatá lžička rozdrcené majoránky
100?g na nudličky nakrájené uzeniny
2 jarní cibulky, pokrájené na kolečka
sůl, pepř
sádlo na smažení



Křupavý bramborák - recept

Brambory nastrouhejte na jemném struhadle. Nechte je tři minuty stát a pak z nich vymačkejte vodu. Zalijte je horkým mlékem a přidejte ostatní suroviny kromě sádla. Promíchejte.
V pánvi rozehřejte lžíci sádla. Nalijte na něj menší naběračku těsta a spodní stranou naběračky ho rozetřete. Na středním plameni smažte po obou stranách dozlatova a získáte vonící, křupavý bramborák. Dobrou chuť!



[Akt. známka: 3,00 / Počet hlasů: 2]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 25. 07. 2008 | 2452 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Křupavý bramborák
Křupavý bramborák, brambory, uzenina, hladká mouka, koření

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |