Krkonošská kaše

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Krkonošská kaše

600 g brambor
100 g krupek
1 střední cibule
40 g másla
1 - 2 stroužky česneku
1 - 2 dl mléka
majoránka, sůl



Krkonošská kaše - recept

Krupky přebereme, spaříme přelitím horkou vodou, propláchneme vlažnou vodou a v osolené vodě uvaříme.
Oloupané brambory uvaříme zvlášť. Měkké brambory zalijeme horkým mlékem a vymícháme v hladkou kaši. Do ní vmícháme uvařené krupky, okořeníme prolisovaným česnekem, majoránkou a dobře promícháme.

Na talířích mastíme zpěněnou cibulkou. Krkonošská kaše se podává k masu, ale můžeme ji konzumovat i jako lehčí samostatné jídlo.
Ke krkonošské kaši podáváme salát s kysaného zelí.



[Akt. známka: 1,00 / Počet hlasů: 1]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 20. 04. 2008 | 1292 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Krkonošská kaše
Krkonošská kaše, brambory, krupky, máslo, cibule

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |