Klasická květáková polévka |
|
OK RECEPTY - MENU | Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com |
REKLAMA NA WEBU...
LEVNÉ RECEPTY
OK menu
Facebook
MASO
Na ohni a na grilu...
Guláše
Vepřové maso
Hovězí maso
Drůbež
Ryby
Zvěřina
Dary moře
Ostatní maso
Sojové maso
OSTATNÍ JÍDLA
POLÉVKY
SLADKÁ JÍDLA
STUDENÁ KUCHYNĚ
Chlebíčky, jednohubky
Slané pečivo, tyčinky...
Saláty
Pomazánky
Paštiky, uzeniny
Zavařeniny, marmelády
NÁPOJE
|
Klasická květáková polévka
1 l masového vývaru
300 g květáku 1,5 dl mléka muškátový oříšek sůl petrželka 1 lžíce másla na jíšku hladká mouka Klasická květáková polévka - recept Z másla a hladké mouky uděláme světlou jíšku, kterou zalijeme vlažným vývarem (vývar jsme vařili asi 45 min.), dobře promícháme a přidáme nastrouhaný muškátový oříšek a polévku asi 10 min. povaříme. Květák rozebereme na růžičky a uvaříme v osolené vodě. Poté masový vývar zředíme vývarem z květáku a mlékem, znovu provaříme, dosolíme, scedíme a klasická květáková polévka je hotová. Uvařený květák a čerstvě nasekanou petrželku vložíme do polévky těsně před podáváním. Vydáno dne 27. 05. 2010 | 20987 přečtení | ![]() ![]() Klasická květáková polévka
|
Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 |
WEBOVÉ STRÁNKY |
Elektronická cigareta |
CSDR.cz |
RSS kanál - k volnému použití na Váš web |
|