Kapr po baštýřsku

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Kapr po baštýřsku

kapr
sůl
hladká mouka
sladká mletá paprika
olej a lžíce másla na smažení



Kapr po baštýřsku - recept

Očištěného a vykuchaného, ale nestahnutého kapra nakrájíme na asi 1,5-2 cm podkovičky a dobře je osolíme.
V misce smícháme hladkou mouku s mletou paprikou v poměru 3 : 1 a podkovičky v ní obalíme.
Na pánvi rozpálíme olej spolu se lžící másla (hezky pak voní) a podkovičky osmažíme dočervena.

Kapr po baštýřsku chutná jak s bramborovou kaší, tak s bramborovým salátem či hranolky s tatarskou omáčkou.



[Akt. známka: 2,50 / Počet hlasů: 4]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 13. 11. 2009 | 2535 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Kapr po baštýřsku
Kapr po baštýřsku, kapr, hladká mouka, mletá paprika, máslo

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |