Kapr plněný slaninou a křenem

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Kapr plněný slaninou a křenem

4 porce kapra (podkovy)
4 plátky slaniny
2 lžíce nastrouhaného křenu
4 lístky šalvěje
30 g másla
sůl



Kapr plněný slaninou a křenem - recept

Kapra zbavte šupin, omyjte ho a osušte. Pak každou porci jen mírně osolte, protože slaná už bývá i slanina. Do vnitřní strany podkovy vložte rolku ze slaniny naplněnou čerstvým křenem a rybí podkovu kolem ní obtočte a stáhněte potravinářským provázkem. Na každou porci nahoru pak nasypte ještě trochu křenu, položte lístek šalvěje a kousek másla.
Takto připravené rybí podkovy opatrně přeneste do zapékací mísy, přikryjte ji alobalem a nechte v chladu asi 2 hodiny rozležet.
Pak sundejte alobal a misku dejte do předehřáté trouby na 200° C. Kapr plněný slaninou a křenem bude upečený asi za 30 - 40 minut.
Vhodnou přílohou bude bramborová kaše nebo lehký bramborový salát.



[Akt. známka: 1,00 / Počet hlasů: 1]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 21. 12. 2009 | 2225 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Kapr plněný slaninou a křenem
Kapr plněný slaninou a křenem, kapr, čerstvý křen, slanina, šalvěj, máslo

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |