Kapání do polévky |
|
OK RECEPTY - MENU | Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com |
REKLAMA NA WEBU...
LEVNÉ RECEPTY
OK menu
Facebook
MASO
Na ohni a na grilu...
Guláše
Vepřové maso
Hovězí maso
Drůbež
Ryby
Zvěřina
Dary moře
Ostatní maso
Sojové maso
OSTATNÍ JÍDLA
POLÉVKY
SLADKÁ JÍDLA
STUDENÁ KUCHYNĚ
Chlebíčky, jednohubky
Slané pečivo, tyčinky...
Saláty
Pomazánky
Paštiky, uzeniny
Zavařeniny, marmelády
NÁPOJE
|
Kapání do polévky
80 g polohrubé mouky
1 vejce 1 - 2 lžíce mléka sůl Kapání do polévek - recept Vejce rozšlehejte s mlékem a solí, přidejte mouku a vidličkou vypracujte středně husté těstíčko. Chvilku je nechte stát a pak je nalévejte přes vidličku (tenkým praménkem) do vařící polévky a 2 - 3 minuty nechte provařit. Kapání do polévek můžete uplatnit nejen do hovězího či drůbežího vývaru, ale např. i do letní zeleninové polévky, rajské polévky - prakticky do každé polévky, do které se bude hodit, ale hlavně, ve které vám bude chutnat. Vydáno dne 28. 02. 2009 | 12226 přečtení | ![]() ![]() Kapání do polévky
|
Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 |
WEBOVÉ STRÁNKY |
Elektronická cigareta |
CSDR.cz |
RSS kanál - k volnému použití na Váš web |
|