Kapání do polévky

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Kapání do polévky

80 g polohrubé mouky
1 vejce
1 - 2 lžíce mléka
sůl



Kapání do polévek - recept

Vejce rozšlehejte s mlékem a solí, přidejte mouku a vidličkou vypracujte středně husté těstíčko.
Chvilku je nechte stát a pak je nalévejte přes vidličku (tenkým praménkem) do vařící polévky a 2 - 3 minuty nechte provařit.

Kapání do polévek můžete uplatnit nejen do hovězího či drůbežího vývaru, ale např. i do letní zeleninové polévky, rajské polévky - prakticky do každé polévky, do které se bude hodit, ale hlavně, ve které vám bude chutnat.



[Akt. známka: 2,11 / Počet hlasů: 9]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 28. 02. 2009 | 12131 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Kapání do polévky
Kapání do polévek, polévky, polohrubá mouka, vejce, sůl, mléko

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |