Kančí na česneku

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Kančí na česneku

800 g kančího masa (hřbet, kýta)
40 g uzeného špeku
1 větší cibule
sůl
4 stroužky česneku
80 g sádla
6 kuliček pepře
6 kuliček nového koření
2 lžíce nastrouhaného tvrdšího chleba



Kančí na česneku - recept

Očištěné maso protkneme na hranolky pokrájeným špekem a potřeme je česnekem utřeným se solí.
Na sádle zpěníme na plátky pokrájenou cibuli spolu s kořením, vložíme maso, které ze všech stran opečeme, podlijeme je a dáme péct. V průběhu pečení maso poléváme vypečenou šťávou a je-li potřeba, podléváme horkou vodou nebo vývarem. Když je maso měkké, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme nastrouhaným chlebem, podlijeme a povaříme. Podle chuti přisolíme a necháme projít varem.
Pak kančí na česneku nakrájíme na plátky, přelijeme šťávou a podáváme s bramborovým knedlíkem a brusinkovým kompotem.



[Akt. známka: 1,00 / Počet hlasů: 3]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 24. 09. 2009 | 4858 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Kančí na česneku
Kančí na česneku, kančí maso, česnek, cibule, uzený špek, nové koření

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |