Kachní vývar s kapáním

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Kachní vývar s kapáním

6 kachních krků
kořenová zelenina (mrkev, petržel, celer, cibule)
petrželová nať, libeček
sůl
1 vejce
dětská krupička



Kachní vývar s kapáním - recept

Asi do 1 l studené vody vložíme omyté kachní krky s cibulí a dáme vařit. Po zhruba 30 minutách přidáme nakrájenou kořenovou zeleninu a pokračujeme ve vaření dalších cca 30 minut. Když je maso (krky) uvařené, vyjmeme je a po vychladnutí obereme a vložíme zpět do odstaveného vývaru.
V hrnku si rozšleháme vejce a při kvedlání vidličkou přisypáváme dět. krupičku, až je hmota dostatečně tuhá. Těsto pak rukama dobře propracujeme a nastrouháme na hrubém struhadle na tác.
Pak polévku znovu přivedeme k varu, přidáme nastrouhané kapání, petrželku a libeček a podle chuti dosolíme a kachní vývar s kapáním můžeme podávat.



[Akt. známka: 3,00 / Počet hlasů: 2]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 19. 01. 2011 | 5176 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Kachní vývar s kapáním
Kachní vývar s kapáním, kachní krky, kořenová zelenina, dětská krupička, vejce

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |