Jelení steaky na česneku

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Jelení steaky na česneku

Zapíjené skleničkou dobrého červeného vínka nemají chybu!

Jelení maso
olivový olej
česnek (podle vlastní chuti)
kmín
mletá paprika
koření Divočina
mletý sušený česnek
sůl
čerstvá zelená paprika
rajčata



Jelení steaky na česneku - recept

Maso očistíme a nakrájíme na plátky, které naložíme do oleje se stroužky česneku a kmínem. Jelení plátky necháme 2 - 3 dny naležet.
Pak naložené maso vyjmeme z nálevu, naklepeme, osolíme a vložíme na rozpálenou pánev s olivovým olejem. Na maso přidáme mletou papriku, koření Divočina a mletý sušený česnek. Asi po 10 minutách jelení steaky obratíme a též z druhé strany už jen mírně okořeníme (paprika, divočina, česnek) a pokračujeme v restování.
Mezitím omyté a očištěné papriky a rajčata nakrájíme.
Když jsou jelení steaky na česneku dostatečně měkké, dáme je na talíře, přidáme pokrájená rajčata a papriky a podáváme s celozrnným chlebem.

Dobrou chuť!



[Akt. známka: 1,25 / Počet hlasů: 4]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 29. 01. 2010 | 5108 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Jelení steaky na česneku
Jelení steaky, jelení maso na plátky, česnek, kmín, koření Divočina, olej, mletá paprika

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |