Jelení medailonky s omáčkou se zeleným kořením

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Jelení medailonky s omáčkou se zeleným kořením

8 plátků jeleního masa
sůl, bílý pepř
80 g oleje
1 lžíce hladké mouky
1,5 dl vývaru z masa
1,5 dl červeného vína
5 lžic kysané smetany
1 lžička zeleného koření (petrželka, bazalka aj.)



Jelení medailonky s omáčkou se zeleným kořením - recept

Plátky masa potřeme solí, mletým pepřem a na oleji osmahneme z obou stran. Potom je vyjmeme, šťávu zahustíme moukou, dolijeme vývar, víno, kysanou smetanu a přidáme zelené koření.
Omáčku povaříme a přelijeme jí medailonky.
Jelení medailonky s omáčkou se zeleným kořením podáváme s vařenými bramborami.



Související články:
Přírodní srnčí řízek (09.04.2010)
[Akt. známka: 1,00 / Počet hlasů: 1]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 28. 09. 2010 | 3277 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Jelení medailonky s omáčkou se zeleným kořením
Jelení medailonky s omáčkou se zeleným kořením, jelení medailonky, zelené koření, červené víno, kysaná smetana

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |