Jehněčí čevapčiči

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Jehněčí čevapčiči

350 g jehněčí plece (nebo ořezu)
100 g slaniny
2 vejce
2 housky
1 dl mléka
3 lžíce strouhanky
2 lžičky solamylu
3 stroužky česneku
rozmarýn, mletý pepř, sůl
olej na smažení



Jehněčí čevapčiči - recept

Maso umeleme a smícháme s nadrobno nakrájenou slaninou a na kostičky nakrájenými houskami, které jsme předem namočili v mléce. Přidáme vejce, nasekaný rozmarýn, česnek utřený se solí, pepř, škrobovou moučku a strouhanku. Všechno dobře promícháme a pak v namočených dlaních vytvarujeme válečky, které opečeme na oleji.

Jehněčí čevapčiči podáváme se šťouchanými nebo jen vařenými bramborami.



[Akt. známka: 1,00 / Počet hlasů: 1]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 24. 07. 2010 | 2136 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Jehněčí čevapčiči
Jehněčí čevapčiči, jehněčí plec, rozmarýn, česnek, vejce, houska

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |