Játrová omáčka

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Játrová omáčka

800 g hovězích jater
40 g sádla
50 g hladké mouky
1 cibule
kmín
mletý pepř, sůl
vývar z masoxu



Játrová omáčka - recept

Drobně pokrájenou cibuli usmažte dozlatova na sádle, zasypejte moukou, usmažte na světlou jíšku, zřeďte ji vývarem, dobře rozšlehejte, přidejte koření a sůl a vařte asi 20 minut. Pak povařenou jíšku přeceďte přes sítko do jiného kastrolu.
Opláchnutá játra na prkénku jemně uškrábejte, přidejte k nim 3 lžíce vývaru a dobře promíchejte. Pak je přidejte do přecezené jíšky a za stálého míchání omáčku krátce asi 3 - 5 minut povařte.

Játrová omáčka může být podávána s houskovým knedlíkem nebo s rýží, někomu může chutnat i s vařeným bramborem.



[Akt. známka: 3,00 / Počet hlasů: 4]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 25. 09. 2009 | 8476 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Játrová omáčka
Játrová omáčka, hovězí játra, cibule, masox, kmín

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |