Jak na kynuté těsto

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Jak na kynuté těsto

Dodržíte-li několik zásad při přípravě a zpracování kynutého těsta, zcela určitě budete úspěšná!





1. Hodinu před přípravou těsta vyložte na pracovní plochu všechny potřebné suroviny, aby při mísení těsta měly stejnou teplotu.

2. Těsto zpracovávejte dlouho, bude pak nadýchanější.

3. Mísu přikryjte utěrkou a nechte kynout v teple. Vysoké teploty však těstu nesvědčí.

4. Na konci kynutí by mělo těsto zdvojnásobit objem, a pokud do něj píchnete prstem, měl by v něm zůstat důlek. To je důkaz, že je správně vykynuté.

5. Začne-li se vám při pečení moučník ze shora připalovat, zakryjte ho pečicím papírem nebo alobalem.



[Akt. známka: 1,00 / Počet hlasů: 7]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 22. 07. 2010 | 3737 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Jak na kynuté těsto
Jak na kynuté těsto

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |