Italská omáčka k těstovinám

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Italská omáčka k těstovinám

400 g mletého masa
sůl, pepř
1 šálek vývaru z bujónové kostky
olej
1 cibule
3 lžíce rajského protlaku
stroužek česneku
1 paprika



Italská omáčka k těstovinám - recept

Mleté maso v misce zalijeme 3 lžícemi vývaru, osolíme a opepříme a důkladně rozšleháme. Na troše oleje osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme ochucené maso, zprudka opékáme, pak snížíme teplotu a dusíme 30 minut. Pokud je třeba, mírně podléváme vývarem, až spotřebujeme celou dávku. Během dušení přidáme protlak a rozdrcený česnek. Koncem dušení vmícháme na proužky nakrájenou papriku a dodusíme doměkka.
Dochutíme protlakem nebo kečupem, hustotu upravíme vývarem.
Italská omáčka je podávána k vařeným těstovinám.

TIP

Hotové jídlo můžeme posypat strouhaným sýrem, jemně pokrájenou pažitkou a pokapat kečupem.



[Akt. známka: 5,00 / Počet hlasů: 2]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 05. 03. 2008 | 4418 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Italská omáčka k těstovinám
Italská omáčka k těstovinám, mleté maso, rajský protlak, cibule, česnek

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |