Hovězí maso s hráškem a rajčaty

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Hovězí maso s hráškem a rajčaty

700 g hovězího masa
sůl, pepř
1 - 2 lžíce hladké mouky
1 lžička tymiánu
5 lžic olivového oleje
1 cibule
2 stroužky česneku
400 g oloupaných rajčat
šťáva z 1/2 citrónu
1 kostka zeleninového bujonu
150 g rajského protlaku
250 g čerstvého (nebo mraženého) hrášku
1 lžička cukru
1 lžička čerstvého tymiánu



Hovězí maso s hráškem a rajčaty - recept

Na kostky nakrájené maso osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce promíchané s tymiánem.
V kastrole rozehřejeme olivový olej, vhodíme maso a promícháme, přidáme drobně nakrájenou cibuli a nasekaný česnek a ještě krátce opékáme. Pak přidáme oloupaná na kostičky nakrájená rajčata, šťávu z citrónu, zeleninový bujon a rajský protlak. Podle potřeby mírně podlijeme vodou a zvolna dusíme.
K téměř měkkému masu přisypeme hrášek, přidáme cukr podle chuti a lístky čerstvého tymiánu. Společně ještě chvilku podusíme.

Hovězí maso s hráškem a rajčaty podáváme s vařenými brambory, s rýží nebo těstovinami.



[Akt. známka: 1,00 / Počet hlasů: 2]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 04. 01. 2010 | 2150 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Hovězí maso s hráškem a rajčaty
Hovězí maso s hráškem a rajčaty, hovězí maso, zelený hrášek, rajčata, tymián, cibule

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |