Hovězí dušené s houbami

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Hovězí dušené s houbami

4 plátky z hovězí kýty
50 g sádla
1 cibule
100 g hub (čerstvých nebo zmražených)
2 dl smetany
petrželka
sůl
1 lžíce hrubé mouky



Hovězí dušené s houbami - recept

Maso naklepeme a osolíme. Na sádle zpěníme nakrájenou cibuli a maso na ní po obou stranách opečeme. Pak přidáme nakrájené houby. Jakmile se šťáva vysmahne, podlijeme maso a dusíme doměkka. Ke konci dušení maso s houbami osolíme.
Smetanu smícháme s moukou a nasekanou petrželkou, zalijeme jí hovězí dušené s houbami a ještě krátce povaříme.

Hovězí dušené s houbami podáváme s dušenou rýží.



[Akt. známka: 1,00 / Počet hlasů: 1]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 17. 05. 2009 | 3108 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Hovězí dušené s houbami
Hovězí dušené s houbami, hovězí kýta, houby, smetana, petrželka

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |