Houbový perkelt

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Houbový perkelt

600 g čerstvých hub
70 g slaniny
1 cibule
sůl
30 g hladké mouky
mletá paprika
masový vývar (může být i z masoxu)
1 lžíce rajčatového protlaku
250 ml kysané smetany
podle chuti citrónová šťáva



Houbový perkelt - recept

Očištěné houby nakrájíme na plátky. Na kostičky nakrájenou slaninu rozškvaříme, přidáme drobně nakrájenou cibuli a zpěníme ji. Poté přidáme houby, orestujeme je, zaprášíme moukou a dále restujeme. Poprášíme mletou červenou paprikou, osolíme, podlijeme vývarem, přidáme rajčatový protlak a dusíme doměkka.

Když jsou houby měkké, vmícháme kysanou smetanu a podle chuti okyselíme citrónovou šťávou.

Houbový perkelt podáváme s pečivem.



[Akt. známka: 2,00 / Počet hlasů: 1]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 27. 08. 2010 | 2000 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Houbový perkelt
Houbový perkelt, čerstvé houby, slanina, cibule, kysaná smetana, rajčatový protlak

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |