Horké jablko |
|
OK RECEPTY - MENU | Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com |
REKLAMA NA WEBU...
LEVNÉ RECEPTY
OK menu
Facebook
MASO
Na ohni a na grilu...
Guláše
Vepřové maso
Hovězí maso
Drůbež
Ryby
Zvěřina
Dary moře
Ostatní maso
Sojové maso
OSTATNÍ JÍDLA
POLÉVKY
SLADKÁ JÍDLA
STUDENÁ KUCHYNĚ
Chlebíčky, jednohubky
Slané pečivo, tyčinky...
Saláty
Pomazánky
Paštiky, uzeniny
Zavařeniny, marmelády
NÁPOJE
|
Horké jablko
zahřeje hlavně v zimě.
350 ml červeného vína 350 ml jablečného džusu 120 g pískového cukru citron koření na svařené víno jablko Horké jablko - recept Jablečný džus, víno a cukr ohřejeme, přidáme citrón nakrájený na plátky a koření do svařeného vína. Necháme asi 15 minut stát a zahřejeme. Do sklenic rozdělíme kostičky oloupaného a jádřince zbaveného jablka a zalijeme horkou tekutinou. Sklenice přizdobíme kolečkem citrónu. Vydáno dne 27. 10. 2009 | 3106 přečtení | ![]() ![]() Horké jablko
|
Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 |
WEBOVÉ STRÁNKY |
Elektronická cigareta |
CSDR.cz |
RSS kanál - k volnému použití na Váš web |
|