Hlíva ústřičná v bazalce na grilu

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Hlíva ústřičná v bazalce na grilu

500 g hlívy ústřičné
snítka bazalky
3 stroužky česneku
4 lžíce olivového oleje
2 lžíce bílého vína
sůl, pepř



Hlíva ústřičná v bazalce na grilu - recept

Očištěné houby (nikdy nemyjte vodou) zbavte tuhé části (nožky), bazalku nasekejte najemno, česnek nakrájejte na tenké plátky. Smíchejte olej, víno, sůl, mletý pepř, česnek a bazalku.
Houby vložte do mísy, přelijte vzniklou marinádou, promíchejte a nechte asi půl hodiny odpočívat.
Pak houby přeložte do alobalové misky a grilujte asi 10 minut.

Hlíva ústřičná v bazalce na grilu chutná výborně samotná nebo s kouskem bílého pečiva.



[Akt. známka: 1,00 / Počet hlasů: 2]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 28. 07. 2009 | 3425 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Hlíva ústřičná v bazalce na grilu
Hlíva ústřičná v bazalce na grilu, hlíva ústřičná, bazalka, česnek, bílé víno

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |