Grilovaný pstruh s bylinkami ve slanině

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Grilovaný pstruh s bylinkami ve slanině

4 pstruhy
12 dlouhých plátků anglické slaniny
citronová šťáva
hrnek jemně nasekaných čerstvých bylinek( petržel, pažitka, máta, tymián a majoránka)
hrubě drcený pepř a sůl





Vykuchané pstruhy omyjeme, osušíme a uvnitř i na povrchu osolíme a opepříme. Vnitřek ryb naplníme nasekanými bylinkami. Z obou stran každé ryby uděláme do kůže několik šikmých zářezů. Naplněné pstruhy omotáme plátky slaniny, kterou upevníme jehlou. Takto připravené pstruhy rozložíme na rozpálený gril a grilujeme na mírném žáru 7-9 minut z každé strany. Pstruhy krátce po ogrilování pokapeme citronovou šťávou a ihned podáváme.




[Akt. známka: 3,00 / Počet hlasů: 2]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 12. 01. 2015 | 3599 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Grilovaný pstruh s bylinkami ve slanině

Pstruh, bylinky, slanina

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |