Grilovaná vepřová žebírka + foto

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Grilovaná vepřová žebírka + foto

Grilovaná vepřová žebírka 1 kg vepřových žebírek
100 ml kečupu
70 ml oleje
4 lžíce medu
4 lžíce sojové omáčky
1 lžička vinného octa
1 lžička drceného pepře
1 lžička drceného koriandru
4 stroužky česneku
1 cibule, chilli koření





Vepřová žebírka nakrájejte na menší kousky. V míse smíchejte kečup, olej, med, soj. omáčku, lžičku vinného octa, cibuli (rozmixovanou nebo umletou v mlýnku na maso), prolisované stroužky česneku, drcený pepř, drcený koriandr a podle chuti chilli koření. Přísady promíchejte, do marinády vložte žebírka, dobře je v ní obalte ze všech stran a nechte, nejlépe do druhého dne, rozležet.
Opékejte zvolna z obou stran na grilu nebo pod grilem v troubě, občas potírejte marinádou.

TIP

Čím déle necháte žebírka odležet, tím chutnější a křehčí budete mít maso. Podávejte s pečivem, různými omáčkami a zeleninovým salátem.

Grilovaná vepřová žebírka




[Akt. známka: 1,00 / Počet hlasů: 3]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 02. 05. 2014 | 11293 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Grilovaná vepřová žebírka + foto

Vepřová žebírka, grilovaná, marináda

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |