Fazolky v sladkokyselém nálevu |
|
OK RECEPTY - MENU | Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com |
REKLAMA NA WEBU...
LEVNÉ RECEPTY
OK menu
Facebook
MASO
Na ohni a na grilu...
Guláše
Vepřové maso
Hovězí maso
Drůbež
Ryby
Zvěřina
Dary moře
Ostatní maso
Sojové maso
OSTATNÍ JÍDLA
POLÉVKY
SLADKÁ JÍDLA
STUDENÁ KUCHYNĚ
|
Fazolky v sladkokyselém nálevu
Mladé fazolky (s nezbarvenými semeny)
Nálev: 1 l vody 2 dl osmiprocentního octa 70 g cukru krystal 30 g soli Fazolky v sladkokyselém nálevu - recept Z fazolek odstraníme stopky a vlákna i se špičkou, dobře je omyjeme a v osolené vodě (10 g na 1 l) je 5 minut povaříme téměř doměkka. Pak je můžeme pokrájet nebo necháme celé a urovnáme do sklenic, zalijeme horkým nálevem a při 90° C fazolky v sladkokyselém nálevu sterilujeme 30 minut. Pak sklenice ihned ochladíme. Vydáno dne 07. 06. 2010 | 3272 přečtení | ![]() ![]() Fazolky v sladkokyselém nálevu
|
Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 |
WEBOVÉ STRÁNKY |
Elektronická cigareta |
CSDR.cz |
RSS kanál - k volnému použití na Váš web |
|